Leverings- og betalingsinformation
Nedenstående betingelser gælder for alle ordrer købt hos Future Planner. 

Betaling af varen
Når du lægger en ordre på Future Planner, vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb. Herefter printes, pakkes og sendes din ordre. 
Pengene vil blive trukket umiddelbart efter din ordre er afsendt. Den forventede leveringstid er 1-3 hverdage med mindre andet er anført eller aftalt. 

Leveringstidspunkt og transport
Leveringen af din ordre fra Future Planner anses for leveret, når du so kunde har fået udleveret ordren. Din ordre sendes via GLS og vil blive afsendt indenfor 48 timer fra din ordre er modtaget. Leveringstiden er 1-3 hverdage, men kan i enkelte tilfælde variere. 

Risikoen for varerne
Risikoen for varer overgår til køber når fortrydelsesretten, efter 14 dage fra modtagelsen, udløber. Er varen mod forventning blevet forringet eller på nogen måde beskadiget, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han/hun sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans/hendes side.
Det anbefales at den originale emballage gemmes, da varen ved evt. reklamation eller skader anbefales returneret i original emballage.

Reklamation
Opdager du mod forventning fejl eller mangler ved varer leveret af Future Planner, skal dette påberåbes inden for 3 dage efter, du har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive og påvise fejlen. 

Fortrydelsesret
Future Planner yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, du modtager varen. Fortryder du din ordre, skal du kontakte Future Planner inden 14 dage efter, du har modtaget ordren. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, hvilket også er gældende for den emballage, der er på varen. 
Kunden er selv ansvarlig for evt. betaling af fragt i forbindelse med returnering.
Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen eller ved at overdrage varen til GLS.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. 

Rabatkoder
Vi udsteder af og til rabatkoder, der giver en procentuel rabat eller en rabat i kroner. Der kan maksimalt bruges en (1) rabatkode per køb.

Gavekortskoder
Gavekortskoder udstedt af Future Planner har en gyldighed på 3 år fra udstedelsesdatoen.

Pris og betaling
På futureplanner.dk er der mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser hos futureplanner.dk er inkl. moms.